Gamo HPA Mi Maxxim IGT Kal. 5,5 mm

€ 375,00
Op voorraad
SKU
1439

Gamo luchtbuks HPA Mi Maxxim IGT, tactisch uitziend enkelschots in kaliber 5,5mm met de nieuwste innovaties op luchtdrukgebied. Mooi kolfdesign met verstelbaar wangstuk en inklapbare tweepoot, compleet geleverd met een Gamo 3-9x40 richtkijker.

Vaak samen gekocht
Total price

Gamo HPA Mi luchtbuks in kaliber 5,5mm. Deze uitstekend en nauwkeurig schietende luchtbuks is ontwikkeld om een nieuwe norm te vestigen in de tactische luchtdrukmarkt. Met een extreem stille Whisper Maxxim loop, de nieuwste generatie IGT ™ terugstootvrije krachtbron en een compacte inklapbaar bipod, is hij klaar om te schieten wanneer je hem nodig bent.

Gamo's HPA Mi is een 24 Joules, tactisch uitziende luchtbuks bestaande uit een Whisper loop en een polymeer kolf met verstelbare wangstuk van de nieuwste generatie, met Gamo's IGT ™ technologie, een innovatief systeem dat de traditionele hoofdveer vervangt door een pneumatische cilinder, waardoor de snelheid wordt verhoogt met een hoger consistente vermogensniveau. Daarnaast is dit luchtgeweer uitgerust met Gamo's nieuwe CAT (Custom Action Trigger) volledig verstelbare 2-stage trekker. De mooi gevormde kolf met in hoogte verstelbaar wangstuk en voorgevormde handgreep heeft een ergonomisch ontwerp en is volledig universeel zodat deze geschikt is voor zowel rechts- als linkshandige schutters. Ook beschikt de Gamo HPA Mi Maxxim IGT over de nieuwe SWA (Shock Wave Absorber) technologie, het nieuwe schouderstuk absorbeert namelijk maar liefst 74% meer terugslag. Dit opvallende tactische uitziende luchtgeweer is bovendien voorzien van een gloednieuwe tactische inklapbare tweepoot die in lengte en positie kan worden aangepast om een stabiele schietpositie te garanderen. De nieuwe Gamo HPA MI Maxxim IGT wordt compleet geleverd inclusief een Gamo 3-9x40WR richtkijker.

IGT (Inert Gas Technology) is een systeem dat in plaats van het traditionele veersysteem gebruik maakt van een pneumatische drukcilinder (Gasram) wat zorgt voor:

  • Hogere snelheid
  • Minder vibratie
  • Hogere nauwkeurigheid
  • Constante gelijke druk
  • Langere levensduur
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gamo HPA Mi Maxxim IGT Kal. 5,5 mm
Uw waardering