Betaalmogelijkheden bij Wapenhandel Kuiper

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Al onze betalingen worden verzorgd door Icepay. Zij zorgen ervoor dat uw betaling op een efficiënte en betrouwbare manier afgehandeld wordt.

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDEAL   
  • Bancontact/Mister Cash
  • Sofortbanking
  • Bankoverschrijving

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaalmogelijkheden.

 

iDeal:

iDeal is betalen via internetbankieren bij één van de deelnemende banken. De banken die de mogelijkheid bieden om via iDeal te betalen zijn: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Van Lanschot, ASN Bank, Knab, RegioBank en Triodos Bank.

Betalen via iDeal is veilig en betrouwbaar. Het voordeel is dat uw bestelling direct in behandeling kan worden genomen.

 

Bankcontact/Mister Cash:

Bankcontact/Mister Cash is voor een internet betaalsysteem waar de grootste Belgische banken bij aangesloten zijn. Betalen via bankcontact/Mister Cash is bij ons geheel gratis. Het is veilig en betrouwbaar. Bestellingen die via bankcontact/Mister Cash zijn betaald kunnen direct in behandeling worden genomen.

 

Sofortbanking:

Via sofortbanking betaalt u met uw gegevens van internetbankieren. Het is eenvoudig, veilig en sneller dan een bankoverschrijving. Bestellingen die via Sofortbanking zijn betaald kunnen direct in behandeling worden genomen. Betalen via Sofortbanking is bij ons geheel gratis.

Sofortbanking is beschikbaar in: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

 

Bankoverschrijving:

Wanneer u liever niet via internet betaalt bieden wij de mogelijkheid om via een bankoverschrijving te betalen. Neem in dat geval telefonisch of via e-mail contact met ons op. Wij zullen u dan een factuur sturen met de benodigde gegevens. Na betaling van de factuur zal de bestelling door ons in behandeling worden genomen.