Gamo HPA Tactical PCP Set 5,5 mm

€ 699,00
Op voorraad
SKU
1701

Gamo HPA Tactical PCP Set, 40 Joule PCP buks in kaliber 5,5 milimeter. Luchtbuks met tactisch uitziende kunststof kolf en in hoogte verstelbaar wangstuk voor maximale controle. Geleverd inclusief handpomp, Gamo 3-9x40WR richtkijker, tweepoot en geluiddemper.

HPA logologo pcp

De Gamo HPA Tactical PCP beschikt over de volgende specificaties:

Merk Gamo
Type  Hpa Tactical
Kaliber  5,5 mm
Systeem  Multishot
terugslag absorptie  SWA (Shock Wafe Absorber) tot 74% meer terugslag absorptie
Trekkersysteem CAT, (Custom Action Trigger) instelbaar 
Mondingssnelheid Fabrieksopgave 290 m/s
Energie in joules 40 joules 
Spansysteem Bold action (Grendel) 
Krachtbron Perslucht
Ingebouwde manometer Ja
Magazijn Ja, 10 schots 
Veiligheid Tweede manuele trekker
Gewicht  3900 gram
Totale lengte  102 cm
Vizier  Geen
Richtkijker inbegrepen Ja, Gamo 3-9x40
Handpomp inbgrepen Ja
Inclusief Bipod Ja
Inclusief Demper Ja
Montage rail Dovetail (11mm)
Kolf  Universeel
Kolf materiaal Kunststof (Synthetisch)
Verstelbaar wangstuk Ja
Status  Nieuw

Wij verkopen luchtdrukwapens alleen aan personen vanaf 18 jaar. Bij bestelling dient u een kopie van uw geldig legitimatiebewijs bij te voegen. Dit kan per mail of post.

Vaak samen gekocht
Total price

De Gamo HPA Tactical in kaliber 5,5 mm is een complete set om direct te kunnen schieten. De luchtbuks wordt geleverd met 3-9x40 richtkijker, tweepoot, een demper en een handpomp. De Gamo HPA Tactical is een 40 Joules sterke, tactisch uitziend persluchtgeweer met Gamo's eigen PCP luchttechnologie. De laatste generatie PCP van Gamo zorgt voor vloeiende, krachtige en nauwkeurige schoten dankzij het geavanceerde compressiesysteem, dat een constante luchttoevoer levert die op efficiënte wijze schiet. Deze state-of-the-art technologie van Gamo bestaat uit een luchtgestuwde cilinder van versterkt staal die hoge vermogensniveaus kan leveren door een mechanisch openingsventiel te gebruiken. Gamo's HPA Tactical PCP luchtdrukgeweer bestaat uit een nauwkeurige en betrouwbare koud gehamerde loop en een gloednieuwe verstelbare en ergonomische gevormde, tactisch uitziende polymeer kolf met een in hoogte verstelbaar wangstuk, die een perfecte uitlijning met de geleverde richtkijker garandeert om te richten. 

De meegeleverde geluiddemper onderdrukt zeer effectief het geluid van een schot. Tactisch en goed in de hand liggend, zwart polymeer uitgebalanceerde kunststof kolf met pistoolgreep voor een solide grip en een in hoogte verstelbaar wangstuk om goed met het oog voor de meegeleverde Gamo richtkijker te komen. De Gamo HPA Tactical heeft een grendelsysteem (Bolt action mechanisme) en werkt met een roterend 10 schots magazijn voor snel opeenvolgende schoten. De Gamo HPA Tactical heeft verder een soepele instelbare CAT trekkersysteem. Grendelen en schieten, +/- 30 schoten per vulling met een kracht tot 40 Joule. Tevens is HPA Tactical uitgerust met een handmatige veiligheid in de trekkerbeugel voor optimale veiligheid tijdens het schieten. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gamo HPA Tactical PCP Set 5,5 mm
Uw waardering