Search Site

 

Bedrijfsprofiel

 

Bedrijfsprofiel Wapenhandel Kuiper


Wapenhandel Kuiper  werd in 1989 opgestart door Pieter Kuiper. Na jarenlang in de meubelbranche te hebben gewerkt kreeg hij de mogelijkheid om van zijn hobby zijn beroep te maken. In het begin ging het alleen om het repareren en helpen verkopen van wapens van bevriende schutters, maar van lieverlee breidde de winkel zich steeds meer uit. Begin jaren 90 is Marc Jonk er bij gekomen om het bedrijf te versterken. Om meer winkelruimte te creëren is er een aantal keren verbouwd en uitgebreid tot de winkel zijn huidige grootte had van ca. 220 vierkante meter. 

In onze winkel vindt u naast een ruime collectie sport- en jachtwapens van alle gangbare merken ook een grote keuze in luchtwapens. Tevens leveren we u alles wat u nodig heeft om uw eigen munitie te kunnen herladen.

Als importeur / distributeur van een groot aantal gerenommeerde merken en artikelen op het gebied van jacht en schietsport levert Wapenhandel Kuiper B.V. ook aan uw eigen vertrouwde dealer. Wij zijn bijvoorbeeld importeur voor Nederland van o.a.  Sig Sauer, Uberti, Brenneke, Fluca Tec, Kruger, LPA sights,  Pedersoli, Kimar  en Swiss Arms.

Wij hebben ons gespecialiseerd in optiek. Zowel voor de jacht als de schietsport bieden wij een uitgebreide range aan optische richtmiddelen. Voor Nederland zijn wij importeur van Schmidt&Bender en Lensolux. Verder voeren wij merken als Zeiss, Schwarovski en Kahles.

 

 

 

Onze merken
Left Right

Back to top