Bedrijfsprofiel Wapenhandel Kuiper

Wapenhandel Kuiper werd in 1989 opgestart door Pieter Kuiper. Na jarenlang in de meubelbranche te hebben gewerkt kreeg hij de mogelijkheid om van zijn hobby zijn beroep te maken. In het begin ging het alleen om het repareren en helpen verkopen van wapens van bevriende schutters, maar van lieverlee breidde de winkel zich steeds meer uit. Begin jaren 90 is Marc Jonk er bij gekomen om het bedrijf te versterken. In 2018 is ook Ellen Jonk in dienst gekomen om een nog betere dienstverlening te kunnen garanderen. Om meer winkelruimte te creëren hebben we een aantal keren verbouwd en is de winkel nu uitgebreid tot bijna 300 vierkante meter.

In onze winkel vindt u naast een ruime collectie sport- en jachtwapens van alle gangbare merken ook een grote keuze in luchtwapens. Tevens leveren we u alles wat u nodig heeft om uw eigen munitie te kunnen herladen.

Als importeur / distributeur van een groot aantal gerenommeerde merken en artikelen op het gebied van jacht en schietsport levert Wapenhandel Kuiper B.V. ook aan uw eigen vertrouwde dealer. Wij zijn bijvoorbeeld importeur voor Nederland van o.a. Sig Sauer, Uberti, Lensolux, Minox, Fluca Tec, Pedersoli, Sierra, Nosler en Swiss Arms.

Wij hebben ons gespecialiseerd in optiek. Zowel voor de jacht als de schietsport bieden wij een uitgebreide range aan optische richtmiddelen. Voor Nederland zijn wij importeur van Schmidt & Bender, Minox en Lensolux. Verder voeren wij merken als Zeiss en Kahles.

Wat is dit? Vink "Onthoud mij" om uw winkelwagen op deze computer te raadplegen, ook als u niet ingelogd bent.