Vihtavuori N555

€ 127,50
Niet op voorraad
SKU
2250

Vihtavuori N555 rookloos kruit, per kilo verpakt

  • Merk: Vihtavuori
  • Type: N555
  • Geschikt voor kaliber; 6 mm en 6.5 mm Creedmoor, .284 Winchester, 260 Remington, 30-06 Springfield
  • Verpakkingseenheid: 1000 gram

• Let op! Dit artikel wordt niet opgestuurd.

• Kruit wordt alleen na afspraak geleverd. U dient dit van tevoren te reserveren.

• Bestelt u dit artikel online dan wordt dit door ons gezien als reservering en kunt u dit na afspraak afhalen in de winkel.

Vihtavuori N555 kruit. Specifiek ontworpen voor precisiegeweer platforms voor patroonkaliber zoals de 6 mm en 6.5 Creedmoor, .284 Winchester, 260 Remington, 30-06 Springfield en voor geweerkalibers met een groot hulsvolume en relatief kleine kogeldiameters. Competitieve schutters en jagers zullen profiteren van zijn ongevoeligheid in extreme weersomstandigheden. Vithavuori N555 is het meest temperatuurstabiele kruit in zijn klasse en biedt ongekende prestaties in de 6.5 Creedmoor. Het bevat een toegevoegd middel (anti-fouling agent) dat vervuiling van de loop minimaliseert om zo langer te kunnen schieten tijdens een competitie en de levensduur van uw loop te verlengen. De ongeëvenaarde consistentie van partij tot partij elimineert ook de kostbare tijd om uw favoriete ladingen steeds opnieuw te ontwikkelen. De verbrandingssnelheid van N555 ligt tussen de N550 en N160 in. 

De kracht van precisie: Al bijna honderd jaar vormen de Vihtavuori kruitsoorten het hart van de meest bekende patronen. Herladers weten dat ze kunnen vertrouwen op de prestaties van Vihtavuori kruit en op de continue hoge kwaliteit voor een perfecte patroon.

 

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vihtavuori N555
Uw waardering