Vihtavuori N540

€ 99,00
Niet op voorraad
SKU
4004009

Vihtavuori N540

  • Merk: Vihtavuori
  • Type: N540
  • Verpakkingseenheid: 1000 gram

• Let op! Dit artikel wordt niet opgestuurd.

• Kruit wordt alleen na afspraak geleverd. U dient dit van tevoren te reserveren.

• Bestelt u dit artikel online dan wordt dit door ons gezien als reservering en kunt u dit na afspraak afhalen in de winkel.

De kracht van precisie

Al bijna honderd jaar vormen de Vihtavuori kruitsoorten het hart van de meest bekende patronen. Herladers weten dat ze kunnen vertrouwen op de prestaties van Vihtavuori kruit en op de continue hoge kwaliteit voor een perfecte patroon.

De N500 serie van Vihtavuori kruit haalt het uiterste uit uw prestaties en verhoogt de snelheid en het bereik bij het gebruik van de iets zwaardere kogelkoppen. Aan het traditionele enkel basig kruit is nitroglycerine toegevoegd voor meer energie per lading. De N500 serie bevat 5 verschillende kruitsoorten met verschillende verbrandingssnelheden.

N540 is een relatief snel brandende kruitsoort met een verbrandingssnelheid die vergelijkbaar is met Vihtavuori N140. N540 is goed te gebruiken in situaties waarbij u meer kracht nodig heeft. Met name geschikt voor .223 Remington, .308 Winchester en 30-06 Springfield waarbij u een zwaardere kogelkop gebruikt.

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vihtavuori N540
Uw waardering