Sako Powerhead II Kogelpatronen Kal .30-06 Sprfd. Barnes TTSX 180 grain

€ 67,60
Op voorraad
SKU
1883

Sako Powerhead II, kaliber .30-06 Sprfd, loodvrije kogelpatronen met een nauwkeurig 180 grains Barnes TTSX Boat Tail kogelkop met polymeer tip. Betrouwbare precisie munitie met zeer hoge nauwkeurigheid, geladen met de beste componenten voor een succesvolle jacht op ree en zwartwild waar loodvrije munitie gewenst is.

Logo Sako Wapenhandel Kuiper

  • Merk: Sako
  • Sako Artikelcode: 497A
  • Type: Powerhead II
  • Kaliber: .30-06 Springfield
  • Kogeltype: Barnes TTSX BT met polymeer punt, loodvrij
  • Kogelgewicht (Gram / Grain): 11,7/ 180 Grain
  • Mondingsnelheid V0: 830 m/s - 2720 fps
  • Energie (E100): 3460 Joule
  • Verpakking: Doos á 20 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Sako Powerhead II, loodvrije jachtkogelpatronen kaliber .30-06 Springfield. met een 180 grains Barnes TTSX Boat Tail kogelkop.

Sako Powerhead II jachtmunitie is nauwkeurig geladen met de welbekende Barnes TTSX BT volledig koperen kogelpunt en voldoen aan alle CIP druk standaarden. Dit zorgt voor een veilige werking en een maximale ballistische potentieel en biedt de Europese jagers de beste nauwkeurigheid en terminale prestaties, meer dan loodkern kogelpunten op zowel klein- als grootwild. De toegevoegde polymeren tip leidt tot een snellere uitzettingscoëfficiënt en een betere lange afstand ballistiek.

Met bijna 100% maximale retentie aan gewicht wordt een maximale dieptewerking en uitschot bereikt. Een snelle energieafgifte en weidelijk gerechtigd directwerking door snelle en perfecte deformatie van de loodvrije TTSX kogelpunt met blauwe polymeer tip.

Nauwkeurige loodvrije jachtpatroon voor de jacht op bijvoorbeeld ree- en zwartwild. Ontwikkeld en getest in Sako's eigen ballistische laboratoria, gevolgd door daadwerkelijke uitgebreide jachttesten. Ongeëvenaarde nauwkeurigheid en consistente prestaties. Precisie geladen boxerhulzen (herlaadbaar) met alleen de beste componenten. 

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sako Powerhead II Kogelpatronen Kal .30-06 Sprfd. Barnes TTSX 180 grain