Redding Competition Bushing Neck Sizing Die Set .308 Win. #58155

€ 395,00
Niet op voorraad
SKU
980

Redding Competition Bushing Neck Sizing Die Set 

  • Kaliber: .308 Winchester 
  • Redding Artikel Nr. #58155
  • Standaard 7/8-inch-14 schroefdraad

De Redding Competition Die Set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Competition Bushing Neck Sizing Die
  • Body Die
  • Competition Bullet Seating Die
  • 2 Inbussteutels

logo redding

Opmerking: Geleverd zonder de benodigde hulzenhouder en Bushing voor het op maat maken van de hulshals.

Accessoires:

  • Kunststof Opbergdoos

De driedelige Redding Competition Bushing Neck Sizer Die set kaliber .308 Winchester bestaat uit een Competitition Bushing Neck Sizing Die, Body Die en een Competition Seating Die. Zowel de Bushing Neck Sizing Die en de Competition Seating Die hebben een micrometer aanpassing functie voor de hoogst mogelijke precisie in kalibreren en zetdiepte.

Redding Competition Bushing Neck Sizing Die. Bij de Redding Competition Bushing Neck Sizer Die wordt de huls volledig ondersteunt door een inwendige, onder veerdruk verschuifbare bus met een exacte overeenkomstig geslepen maat in diameter. Dit zorgt voor een perfecte uitlijning van huls en de zelf centrerende kalibreer bushing. De ingebouwde uitstootstift (decapping pin) voor afgevuurde slaghoedjes wordt door interne delen zeer nauwkeurig op zijn plaats gehouden. De micrometer stelschroef is gekalibreerd in 0.001 "stappen voor het zeer nauwkeurige kalibreren van de hulsnek en is traploos regelbaar (zonder clicks). Ook heeft de Redding Competition Bushing Neck Sizing Die een "zero set" functie waarmee u de micrometer op nul kunt zetten om je favoriete hulsnek kalibreerdiepte in te stellen.

Redding Body Die. De Body Die is zo ontworpen dat alleen de hulsbody en schouder wordt gekalibreerd zonder de hulshals te raken. Deze is bedoeld voor gebruik bij hulzen die steeds moeilijker "kameren" na herhaaldelijk vuren en nek sizen.

Redding Bullet Competition Seating Die. De Redding Bullet Competition Seating Die heeft de concentriciteits problemen die inherent zijn aan andere kogel zet-matrijzen van dit type opgelost. Zeer strakke productietoleranties zorgen voor de meest nauwkeurige herlaad-matrijzen. Door een inwendige, onder veerdruk verschuifbare bus met een exacte overeenkomstig geslepen maat in diameter wordt de huls en kogelkop volledige ondersteunt tijdens het zetten. Dit zorgt voor een perfecte uitlijning van huls en kogelkop. De micrometer is gekalibreerd in 0.001 "stappen voor zeer nauwkeurige zet-diepte van de kogelkop en is traploos regelbaar (zonder clicks). De Redding Competition Bullet Seating Die heeft net als de Neck Sizing Die een "zero set" functie waarmee u de micrometer op nul kunt zetten om je favoriete geweer zet-diepte in te stellen.

Opmerking: Redding Die sets worden zonder de benodigde hulzenhouder en "bushing" geleverd. Deze kunt u desgewenst separaat bestellen. (zie verwante producten)

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Redding Competition Bushing Neck Sizing Die Set .308 Win. #58155
Uw waardering