Norma .243 Win. Oryx Bonded Soft Point 100 Gr. #20160332

€ 70,00
Niet op voorraad
SKU
200201132

Norma jacht- kogelpatronen kaliber .243 Winchester met een 100 grains Oryx Bonded soft point kogelkop voor snelle deformatie en hoge energie afgifte op het doel.

  • Norma Productnummer: 20160332
  • Kaliber: .243 Winchester 
  • Type kogelkop: Oryx Bonded Soft Point
  • Gewicht (gram / Grains): 6,5 / 100 
  • Boxer messing huls 
  • Verpakking: Doosje á 20 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Norma kogelpatronen, kaliber .243 Winchester met een nieuw ontwikkelde 100 Grains Oryx Bonded Soft Point kogel-kop. Zeer geschikt voor de jacht op middelzwaar wild, zoals de vos, ree en zwartwild. Oryx munitie behoort tot de nieuwe generatie van de jacht kogelpatronen, waarbij de kern en mantel aan elkaar zijn gebonden. Het resultaat is een kogel met nieuwe eigenschappen. De Oryx zal niet fragmenteren door de speciale "bonding", maar meer deformeren in een groter diameter wanneer er bot wordt geraakt. Zelfs op zacht weefsel zorgt de dunne mantel voor een snelle en vroegtijdige expansie van de kogel met hoge energie afgifte. Strenge eisen aan het materiaal en gewicht van de mantel in combinatie met de bouw en productie proces zorgen voor superieure nauwkeurigheid. De bekende jacht kogelpatronen van Norma zijn nauwkeurig, accuraat en van een zeer hoge kwaliteit. Een succesvolle jacht heeft zelden te maken met geluk. De jager moet kunnen rekenen op zijn munitie en de kogel om zijn werk te doen. Veilig en doeltreffend, ongeacht op wat of waar gejaagd wordt. Norma weet wat belangrijk is wanneer de zaken serieus worden en laten niets aan het toeval over. Bij Norma houdt men continu rekening met de vereisten van de jager en verschillende jachtomstandigheden bij de keuze van superieure componenten en het ontwerpen en vervaardigen van hun munitie. Norma vervaardigt munitie met een grote keuze in verschillende kalibers en gewichten in kogelkoppen waar de jager overal en altijd op kan rekenen!

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Norma .243 Win. Oryx Bonded Soft Point 100 Gr. #20160332
Uw waardering