Lapua Hulzen .30-06 Sprfd.

€ 125,00
Op voorraad
SKU
497
  • Merk: Lapua
  • Kaliber: .30-06 Sprfd
  • Verpakkingseenheid: per 100 stuks.

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Lapua hulzen kaliber .30-06 Sprfd. Lapua, de beste munitiecomponenten voor herladers om zelf de perfecte patroon te maken. Wedstrijdschutters over de hele wereld kennen de munitieonderdelen van Lapua. De belangrijke eigenschappen zoals een betrouwbare ontsteking, optimale mondingsnelheid en uitstekende ballistische eigenschappen zijn het resultaat van goed ontworpen en zorgvuldig vervaardigde messing hulzen en kogelpunten van Lapua.

De Lapua hulzen zijn ontworpen om precieze toleranties over meerdere keren herladen te behouden. De nieuwste fabricagetechnieken zorgen ervoor dat Lapua hulzen leiders zijn in uniformiteit en kwaliteit. Het basisdeel is hard en sterk waardoor de afmetingen constant blijven en de slaghoedjes stevig in de primer pocket worden gehouden, zelfs na herhaalde keren herladen. De messing behuizing is hard en stevig en laat de afgevuurde huls makkelijk ontgrendelen na het schot. Strikte toleranties in nek en wanddikte worden gebruikt in de productie. De nek en halsgedeelte zijn uitgegloeid om keer op keer te kunnen herladen.

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lapua Hulzen .30-06 Sprfd.