Lahoux Hemera Incl. Lahoux Helios Pro plus smartclip adapter AS 62mm

€ 3.495,00
Op voorraad
SKU
Fictief 1409812021

Demo model Lahoux Hemera. Compleet geleverd inclusief een Lahoux Helios Pro infrarood lamp en een Smartclip AS 62 mm.

  • Fabrikant: Lahoux
  • Model Hemera
  • Inclusief Lahoux Helios Pro infrarood lamp
  • Inclusief: Smart Clip 62 mm
  • Inclusief: Opberg etui.

Voorzet nachtkijker Lahoux Hemera. Het betreft hier een Lahoux Hemera inclusief een Lahoux Helios Pro Infrarood illuminator en een smartclip AS 62 mm. 

De Lahoux Hemera nachtzicht voorzetkijker is de laatste nieuwe ontwikkeling van Lahoux Optics. De grootste kracht van deze voorzet zijn de korte en compacte bouwwijze en de voor een voorzetkijker ongebruikelijk grote beeldhoek. Optimaal voor bosjacht en bersen.

Lahoux Helios Pro kenmerken: 

De nieuwe Lahoux Helios Pro IR-illuminator is een LED verlichter en kan worden gebruikt om de nachtzicht kijker te ondersteunen in omstandigheden van zeer weinig restlicht. Het te observeren gebied wordt verlicht met de illuminator in een licht dat onzichtbaar is voor het menselijk oog, bij een golflengte van 855 nm. De helderheid is oneindig dimbaar, de hoek van de lichtkegel is te veranderen.

Krachtig - maar veilig voor de ogen!

De Helios IR-Illuminator is een van de krachtigste IR LED-stralers op de markt. Het effectieve verlichtingsbereik is afhankelijk van verschillende beïnvloedende factoren en kan van 500 meter tot 2000 meter bedragen. Hij is oogveilig! Sommige aangeboden IR-stralers op de markt zijn niet oogveilig en kunnen de ogen van mensen en dieren beschadigen met directe of indirecte verlichting.

Nieuwprijs totaal € 3995.00

Nu als complete set € 3495.00

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lahoux Hemera Incl. Lahoux Helios Pro plus smartclip adapter AS 62mm
Uw waardering