Kogelkoppen Barnes 250 Grain TTSX Boatail 9,3 mm #36674

€ 72,50
Niet op voorraad
SKU
200203345

Barnes TTSX (Tipped Triple Shock X Bullet) kogelkoppen, kaliber 9,3 mm. Volledig koperen kogelpunt met kunststof tip. Met alle voordelen van de TSX hebben deze kogelkoppen een polymeerpunt die het Ballistiesch Coefficient stimuleert en expansie initieert. De herontworpen holte met polymeer tip zorgt voor snellere uitzetting en verwoestende terminale prestaties.

Vanwege meerdere groeven die in de schachten van TSX-kogelkoppen zijn bewerkt, komt er minder kogeloppervlak in contact met de loop. Dit verlaagt de druk en elimineert vrijwel alle kopervervuiling.

Barnes

Specificaties
Fabrikant / Merk Barnes
Barnes Productcode           36674
Soort kogelkop Volledig koper, loodvrij
Kogelkop Spits met polymeer tip
Kogelvorm TTSX Boat tail
Kogeltype Boat Tail 
Ballistisch Coefficient (BC waarde) 0.44
Kaliber 9,3 mm
Maat (inch) 0.366"
Kogelgewicht (Grain) 250
Verpakt per 50 stuks

De Barnes Tipped TSX kogelkop biedt de beproefde effectiviteit van de Barnes X kogelkop. Kenmerken zijn onder meer een volledig koperen constructie met polymeer tip, geen fragmentatie, snelle expansie, 28% diepere penetratie dan loden deelmantel kogelpunten met een maximaal gewichtsbehoud. De Barnes TTSX heeft bewezen een van de meest nauwkeurige jachtkogelkoppen te zijn die er zijn - een feit dat talloze schutters hebben bevestigd.

Een exclusief kenmerk van de TTSX kogelkop zijn meerdere, nauwkeurig ontworpen ringen die in de kogelschacht zijn aangebracht. Deze gegroefde ringen worden als geleiding gebruikt in de trekken en velden terwijl het door de loop beweegt. Het kopermateriaal zet uit in de trekken van de loop, dit resulteert in lagere drukken en minder kopervervuiling. Lagere druk betekent dat de kogel veiliger kan worden geladen tot hogere snelheden. 

Waar ongeëvenaarde nauwkeurigheid samengaat met vernietigende terminale prestaties.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kogelkoppen Barnes 250 Grain TTSX Boatail 9,3 mm #36674
Uw waardering