JSB Predator Polymag Kal. 4,5 mm 8 Grain

€ 12,95
Op voorraad
SKU
1795

JSB Predator Polymag kaliber 4,5 mm. Een jachtkogeltje van topkwaliteit die een holle kop combineert met een scherp polymeeruiteinde voor ongeëvenaarde prestaties. Match grade nauwkeurigheid met onvergelijkbare penetratie en impact. De beste jachtkogeltjes op de markt.

  • JSB Predator Polymag
  • Kaliber: 4,5 mm
  • Materiaal: Lood / Polymeer
  • Vorm: Holle kop met een scherpe punt van rood polymeer 
  • Gewicht: 0.52 gram / 8 grain
  • Verpakking: Doosje á 200 stuks
Vaak samen gekocht
Total price

JSB Predator Polymag premium jachtkogeltje kaliber 4,5 mm. De unieke Predator Polymag luchtdrukkogeltjes worden vervaardigd in samenwerking met een Amerikaanse partner die een patent op dit soort kogeltjes bezit. De uiterst nauwkeurige kogeltjes bestaan uit twee delen: loodkogeltje met holle gedeelte met ingevoegde rode polymeer tip. Hoge precisie van alle onderdelen en perfecte assemblage verzekeren de schutter dat hij het doel nooit zal missen.

De gepatenteerde Predator Polymag is een hoogwaardige jachtkogeltje die een holle kop combineert met een scherpe polymeerpunt voor ongeëvenaarde prestaties op klein wild. Ervaar de uitstekende nauwkeurigheid en efficiëntie bij het jagen met Predator Polymags.

De Predator Polymag luchtdrukkogeltjes met polymeeruiteinde zijn speciaal ontworpen om de meest effectieve en efficiënte luchtdrukmunitie te zijn die beschikbaar is.

Opmerking: Door zijn lengte passen deze kogeltjes niet in smalle magazijnen zoals van Hatsan, Weihrauch en Diana.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:JSB Predator Polymag Kal. 4,5 mm 8 Grain
Uw waardering