Hodgdon Leverevolution

€ 49,50
Op voorraad
SKU
40040237

Hodgdon Leverevolution, kruit voor het herladen van bijvoorbeeld kaliber 30-30 Winchester, 35 Remington, 308 Marlin Express, 338 Marlin Express en de 25-35 Winchester.

  • Merk: Hodgdon
  • Type: Leverevolution
  • Verpakkingseenheid: 454 gram

   logo

  • Let op! Dit artikel wordt niet opgestuurd.
  • Kruit wordt alleen na afspraak geleverd. U dient dit van tevoren te reserveren.
  • Bestelt u dit artikel online dan wordt dit door ons gezien als reservering en kunt u dit na afspraak  afhalen in de winkel.

Hodgdon Leverevolution. Hodgdon® Powder Company en Hornady® werken samen om de herlaadvraag te beantwoorden; Kan ik het kruit kopen dat in de Hornady fabrieksmunitie wordt gebruikt?

Hodgdon Leverevolution. Dit is hetzelfde bolvormige kruit dat wordt gebruikt in de innovatieve en bekroonde, hoogwaardige fabrieksmunitie van Hornady (voor bepaalde kalibers). Dit fantastische kruit meet foutloos vanuit een kruitmolen en zorgt ervoor dat patronen in wapens met hefboomwerking (lever acion), zoals de 30-30 Winchester, snelheden van meer dan 100 fps opleveren ten opzichte van alle andere gepubliceerde ladingen, met nog grotere winsten ten opzichte van fabrieksmunitie. Andere kalibers zijn de 35 Remington, 308 Marlin Express, 338 Marlin Express en de 25-35 Winchester.

De lijst met patronen en kogelpunten is beperkt met dit zeer gespecialiseerde kruitsoort, maar waar het werkt, werkt het echt!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hodgdon Leverevolution
Uw waardering