Hagelpatronen Rio Bismuth Kal.12 32 Gram nr.4

€ 24,00
Op voorraad
SKU
2448

Rio Bismuth hagelpatronen voor de jacht. Als u een perfecte bismuth hagelpatroon nodig heeft die een indrukwekkende mondingssnelheid en ongeëvenaarde down-range power levert, zoek dan niet verder en kies voor de Rio Bismuth hagelpatronen.

  • Fabrikant: Rio
  • Kaliber: 12/70
  • Hagelgewicht: 32 gram
  • Hagelnummer: 4
  • Hagelmateriaal: Bismuth
  • Verpakt per 10 patronen 

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

De Rio Bismuth hagelpatronen, kaliber 12, 32 gram nummer 4 hebben een uitstekende reikwijdte en hoge doorslagkracht die uitstekend geschikt zijn voor hagelgeweren die niet geschikt zijn voor staalpatronen. De Bismuth hagelpatronen zijn zachter dan staal en hebben bijna dezelfde dichtheid als lood, wat zorgt voor goede prestaties op de wat langere afstanden. 

Bismuth hagelpatronen van Rio zijn speciaal ontwikkeld om een niet-toxisch alternatief te bieden voor staal. Beter voor het milieu en voor uw portemonnee, met behoud van een uitstekende balans tussen snelheid en druk. Hierdoor zijn ze ook compatibel met vintage side by side wapens die moderne staalhagelpatronen niet kunnen verdragen.

De Rio Bismuth patronen zijn veiliger, schoner en efficiënte patronen die perfect presteert, ongeacht de omgevingsomstandigheden - zachter dan staal, Bismuth heeft 86% dichtheid van lood, wat zorgt voor een uitstekend vermogenbehoud op lange afstand in wetland-omstandigheden.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hagelpatronen Rio Bismuth Kal.12 32 Gram nr.4
Uw waardering