Geco .223 Express 3,6 Gram / 56 Grain.

€ 29,00
Op voorraad
SKU
1762

Geco jacht kogelpatronen kaliber .223 Remington Express. Het nieuw ontwikkelde Geco Express Tip-projectiel geeft een zeer vlak traject, een hoge kogelsnelheid en een snelle interne ballistische energieoverdracht - alles gecombineerd in een uniek nieuw ontwerp voor een succesvolle jacht.

  • Merk; Geco
  • Kaliber: .223 Remington
  • Kogelvorm: Express deelmantel
  • Gewicht (gram / Grain): 3,6 / 56 
  • Verpakking: 20 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Geco .223 Remington Express 3,6 Gram / 56 Grain. De GECO Express geeft een zeer vlakke baan, een hoge kogelsnelheid en een snelle energieoverdracht - allemaal gecombineerd in een uniek nieuw GECO-ontwerp. De gestroomlijnde kogelvorm in combinatie met de nieuwe GECO Express-tip maakt uiterst precieze afstandsschoten mogelijk zonder correctie van het richtpunt. Het ontwerp van de mantel laat hoge kogelsnelheden toe die recht op het doelwit worden gehouden en een extreem hoge energieopbrengst geven, resulterend in een doeltreffend schot. De Geco .223 Rem. Express 56 grain toont de beste prestaties bij het jagen op reeën en vossen en kan goed worden gebruikt tot 200 meter.
Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Geco .223 Express 3,6 Gram / 56 Grain.
Uw waardering