Gamo Replay 10X Magnum IGT Gen2 5,5mm

€ 375,00
Niet op voorraad
SKU
1541

Gamo Replay 10 Magnum Gen2 IGT, kaliber 5,5 mm is een van de allernieuwste high power multishot knikloop luchtdrukgeweren uit de Gamo Power serie. Zo heeft de Gamo Replay-10 Magnum Gen2 IGT maar liefst een mondingsnelheid van 380 meter per seconde in kaliber 5,5mm.

 Gamo

Merk  Gamo
Type  Replay 10X Magnum
Kaliber  5,5mm/.22
Snelheid (m/s) 380 m/s
Energie in joules 45 joules
Spansysteem  Knikloop
Krachtbron  Gasram IGT
Veiligheid Tweede manuele trekker
Trekkersysteem CAT (custom action trigger)
Magazijn Ja, 10 schots Gen2
Gewicht 3400 gram
Totale lengte  125 cm 
Vizier Keep / korrel fiber optic
Richtkijker inbegrepen Nee
Montage rail Dovetail (11mm)
Kolf  Universeel
Kolf materiaal Kunststof (Synthetisch)
Verstelbaar wangstuk Nee
Status  Nieuw

Wij verkopen luchtdrukwapens alleen aan personen vanaf 18 jaar. Bij bestelling dient u een kopie van uw geldig legitimatiebewijs bij te voegen. Dit kan per mail of post.

Gamo Replay-10 Magnum Gen2 IGT: kracht en prestaties op het hoogste niveau. Waarom zou je kiezen als je alles zou kunnen hebben? 45 Joules pure kracht met multi-pad SWA â„¢ -terugstoot-absorptiesysteem en de snelste herlaadtechnologie op de markt. Ontworpen met een prachtig matzwarte kunststof duimgatkolf, presenteert de Replay-10 Magnum van Gamo voor de eerste keer een 33mm cilinder vol vermogen luchtgeweer voorzien van de exclusieve 10x Multishot-technologie.  

Gamo's Replay-10 Magnum is een solide luchtdrukgeweer met 45 Joules aan kracht met Gamo's gepatenteerde 10x Quick shot®-technologie. Op dit moment de krachtigste multishot knikloop luchtdrukgeweer ooit gemaakt. Dit exclusieve systeem is gebaseerd op een uitneembaar, roterend multi-shot magazijn waarmee de schutter tot 10 schoten kan afvuren zonder een enkele kogeltje aan te raken, waardoor de autonomie van de gebruiker wordt verbeterd, herlaadtijden worden gereduceerd en een dynamischere, meer flexibele en bevredigende schietsessie wordt geboden.

Hoe zit het met de terugslag? Welnu, elk wapen met een opmerkelijk hoger vermogen heeft de neiging om een bepaald terugstootniveau te bieden, daarom heeft Gamo twee van zijn meest effectieve terugstootreducerende technologieën, het SWA â„¢ terugstoot- absorptiesysteem, opgenomen dat het comfort en de beleving van de schutter verbetert, en het wereldwijd bekende RRR â„¢- terugslag-beschermingsrail (Recoil Reducing Rail)

SWA â„¢: Gamo's terugstoot-absorbeerder is gebaseerd op een aanpasbaar padsysteem dat tot 74% meer absorptie biedt dan traditionele terugslagpads. Met deze innovatieve technologie kan de schutter het terugstootniveau van de kolf van het geweer aanpassen door de drie rubberen panelen naar buiten te trekken, zodat hij zijn eigen voorkeuren kan instellen. 

RRR â„¢: de terugslag-beschermingsrail (Recoil Reducing Rail)  van Gamo absorbeert de schokgolven die worden opgewekt door de terugslag van krachtige luchtdrukwapens, waardoor de interne spanningen tot 100% worden verminderd. Dit ultramoderne systeem voor terugstootreductie biedt een grote verbetering van de gebruikerservaring bij krachtige luchtdrukwapens, omdat het toestaat om de richtkijker instellingen gedurende lange tijd intact te houden, wat een perfect richten garandeert.

CAT â„¢: de aangepaste actietrekker van Gamo stelt de gebruiker in staat om de 1e en 2e trap van de trekker onafhankelijk in te stellen, waardoor een volledig instelbare trekkeractie mogelijk is. Dit uitstekende trekkersysteem is uitgerust met een comfortabel veiligheidspal, dat een veilig gebruik biedt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gamo Replay 10X Magnum IGT Gen2 5,5mm
Uw waardering