Brunox Lub & Cor Spuitbus 125 ml.

€ 11,95
Op voorraad
SKU
80080836

Brunox Lub & Cor Gun Care is een perfect onderhoud en reinigingsproduct voor sportschutters, jagers en wapenverzamelaarsBrunox Lub & Cor wordt gebruikt voor wapens tijdens transport, in opslag en voor wapens die dagelijks of wekelijks gebruikt worden.

  • Brunox Lub & Cor
  • Kwaliteitssmeermiddel voor o.a. wapens
  • High Tec corrosiebescherming
  • Voor het beschermen van industriële constructies, installaties, machines, voertuigen, antieke auto’s, tuinhekken, gereedschap, wapens etc.
  • Voor het smeren van wapens, kettingen, kabels, glijbanen, machines, precisie gereedschappen, halffabricaten en gereed product, voertuigen, installaties en vele soorten gereedschap.
  • Inhoud spuitbusje 125 ml.

Brunox Lub & Cor wapenolie, spuitbus 125 ml. Brunox Lub & Cor wapenolie is overal bruikbaar waar een langdurige smering en ook een langdurige corrosiebescherming gewenst is.

Brunox Lub & Cor is een niet uithardend multifunctionele olie, dat overal te gebruiken is waar een langdurige smering en een langdurige corrosie bescherming gewenst zijn. Brunox Lub & Cor vormt een gelijkmatige, niet uithardende film, die ook de kleinste hoeken en naden volledig bedekt. Brunox Lub & Cor smeert ook onder hoge oppervlaktedruk en dringt door in het scharnierende deel.

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brunox Lub & Cor Spuitbus 125 ml.