Bipod Accu-Tac SR-5 G2

€ 495,00
Op voorraad
SKU
2621

De uiterst sterke Accu-Tac SR-5 G2 is gemaakt van de hoogste kwaliteit vliegtuigaluminium dat beschikbaar is. Dit model heeft de veelzijdigheid die je zoekt in een tweepoot met zijn 4 individueel verstelbare posities en 9 opties voor de hoogte dankzij de inkepingen. Tevens de mogelijkheid om te kantelen, die kunnen worden vergrendeld en vastgezet met de verstelbare hendel. Dankzij het pootontwerp kan de gebruiker zich snel aanpassen aan verschillende hoogteposities met het voordeel dat hij elke poot afzonderlijk kan positioneren. De snel los te koppelen railmontage is eenvoudig, snel en zeer veilig; hij kan worden bevestigd aan een Picatinny-rail (1913) en wordt in enkele seconden gemonteerd en gedemonteerd zonder dat er extra gereedschap nodig is om hem los of vast te draaien.

logo accu tac

Specificaties Accu-Tac SR-5 G2
Merk : Accu-Tac
Productcode               : SR-5 G2
Materiaal : Aluminium
Kleur : Zwart
Gewicht (gram) : 625
Bevestiging : Weaver/Picatinny
Lengte (cm) : 20-27
Inklapbaar : Ja
Kantelbaar : Ja
Accu-Tac-SR-5 G2 tweepoot. De Accu-Tac SR-5 G2 bipod is vervaardigt uit één stuk licht en stevig gefreesd aluminium en kan door zijn quick detach railbevestiging eenvoudig en snel aan de accessoirerail van uw geweer bevestigd worden zonder dat daarbij gebruik van gereedschap benodigd is. De in lengte (5 standen met automatische intrekfunctie) verstelbare poten zijn onafhankelijk van elkaar in 5 posities vast te zetten:
  • 90° vooruitwijzend
  • 45° vooruitwijzend
  • Loodrecht naar beneden
  • 45° achterwaarts
  • 90° achterwaarts

Minimum hoogte van de Accu-Tac SR-5 G2 bipod is 158.75 mm (6.25 inch) met de poten onder een hoek van 45° en maximale hoogte is 273 mm (10.75 inch) met de poten loodrecht naar beneden. Het is tevens mogelijk de Accu-Tac SR-5 G2 tweepoot te verdraaien. 

Om de beenpositie in te schakelen of aan te passen, trekt u eenvoudig het veerbelaste been naar beneden om elk been afzonderlijk te bewegen. Beenpositie kan worden ingezet tot 90° of 45°, veilig vergrendeld in 4 posities.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bipod Accu-Tac SR-5 G2
Uw waardering