Barnes VOR-TX Euro Kal. 308 Win. 168 Gr. Tipped TSX BT Loodvrij

€ 72,00
Niet op voorraad
SKU
1179

Barnes Vor-TX loodvrije jacht-kogelmunitie, kaliber 308 Winchester. Barnes® VOR-TX® is precisie munitie met zeer hoge nauwkeurigheid, geladen met de beste loodvrije kogelpunten ter wereld.

Barnes VOR-TX Euro logo

  • Kaliber: .308 Win.
  • Kogelvorm: Tipped TSX (Loodvrij)
  • Kogelgewicht: 168 Grain
  • Mondingsnelheid [m/s V0]: 823 
  • Verpakking: Doos á 20 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Barnes VOR-TX Euro loodvrije jacht-kogelmunitie kaliber .308 Win.168 Gr. Tipped TSX BoatTail. Barnes Bullets, de leider in munitie innovatie en prestaties, introduceert de VOR-TX EURO LINE loodvrije munitie voor de veeleisende jager op de Europese markt.

VOR-TX EURO jachtmunitie is nauwkeurig geladen met de welbekende Barnes TTSX BT volledig koperen, (loodvrije) kogelpunt en voldoen aan alle CIP druk standaarden. Dit zorgt voor een veilige werking en een maximale ballistische potentieel en biedt de Europese jagers de beste nauwkeurigheid en terminale prestaties, meer dan lood-kern kogelpunten op zowel klein- als grootwild. De toegevoegde polymeren tip leidt tot een snellere uitzettingscoëfficiënt en een betere lange afstand ballistiek.                        

Met bijna 100% maximale retentie gewicht wordt een maximale dieptewerking en uitschot bereikt. Een snelle energieafgifte en weidelijk gerechtigd directwerking door snelle en perfecte deformatie van de TSX kogelpunt met polymeer tip.

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barnes VOR-TX Euro Kal. 308 Win. 168 Gr. Tipped TSX BT Loodvrij
Uw waardering