3M Peltorâ„¢ Elektronische Oordoppen, EEP-100 EU

€ 299,00
Niet op voorraad
SKU
1770

3M™ PELTOR™EEP-100 EU, elektronische oordoppen dragen bij aan de bescherming van uw gehoor tijdens het schieten en aan verbetering van het omgevingsbewustzijn en de communicatie in uitdagende omstandigheden. De oordoppen zijn oplaadbaar via een USB connector op de oplaadcassette. De cassette biedt ook gemakkelijke en comfortabele opslag van de oordoppen wanneer deze niet worden gebruikt. Het klein en lichtgewicht ontwerp draagt bij aan verbetering van de gebruikerservaring en het comfort in het algemeen, en maakt deze oordoppen compatibel met de meeste hoofd gedragen persoonlijke beschermingsmiddelen.

  • Merk: 3M Peltor
  • Type: Electronic Earplug, EEP-100 EU
  • Helpt het gehoor te beschermen
  • Niveauafhankelijke functie (voor omgevingsbewustzijn)
  • Intuïtieve eenknopsbediening
  • Oplaadbaar
  • Duurzame opslag- en oplaadcassette
  • Klein en lichtgewicht ontwerp
  • Kleur: Groen

3M Peltor EEP-100, elektronische gehoorbescherming voor sportschutters, jagers en industrieel gebruik. De 3M Peltor EEP-100 oortjes zijn geluidsmodulerende elektronische oortjes welke uw gehoor beschermen tegen schadelijke geluiden. U houdt echter wel de mogelijkheid om in contact te blijven met uw directe omgeving.

Deze 3M Peltor oortjes worden geleverd met 4 paar verwisselbare dopjes. De EEP-100s zijn geschikt voor schutters en industrieel gebruik en hebben een dempingswaarde van 32 tot 37 dB afhankelijk van de dopjes die u gebruikt. 

Deze oortjes bieden 3 configureerbare dempingsmodi: -6dB, 0dB en + 6dB.

De bediening is eenvoudig, u drukt op de knop om de elektronica van de headset te activeren en over te schakelen van de gehoorbeschermingsmodus naar de communicatiemodus of om het geluidsvolume aan te passen.

Lichtgewicht en comfortabel, de EEP-100 oortjes zijn ontworpen om elke dag zonder limiet en zonder enig ongemak te worden gedragen. Deze oortjes kunnen worden gedragen in combinatie met andere persoonlijke beschermingsmiddelen (masker, helm, capuchon...)

De opbergdoos is zowel te gebruiken voor het bewaren van de oortjes als voor het opladen. Het doosje beschermt de oortjes eveneens tegen vocht en stof (IP54).

Met oplaadbare lithiumbatterijen worden de 3M EEP-100's van Peltor opgeladen in de behuizing via een USB-kabel. U heeft slechts 3 uur nodig voordat de elektronische oortjes volledig opgeladen en klaar voor gebruik zijn. U kunt de oortjes vervolgens gedurende 16 uur gebruiken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3M Peltorâ„¢ Elektronische Oordoppen, EEP-100 EU
Uw waardering