Sako Powerhead II Kogelpatronen Kal .223 Rem. Barnes TTSX 55 grain

€ 45,80
Op voorraad
SKU
1881

Sako Powerhead II, kaliber .223 Remington, loodvrije kogelpatronen met een 55 grains Barnes TTSX Boat Tail kogelkop met polymeer tip. Betrouwbare precisie munitie met zeer hoge nauwkeurigheid, geladen met de beste componenten voor een succesvolle jacht op klein- en middelgroot wild waar loodvrije munitie gewenst is.

Logo Sako Wapenhandel Kuiper

  • Merk: Sako
  • Sako Artikelcode: 492G
  • Type: Powerhead II
  • Kaliber: .223 Remington.
  • Kogeltype: Barnes TTSX BT met polymeer punt, loodvrij
  • Kogelgewicht (Gram / Grain): 3,56 / 55 Grain
  • Mondingsnelheid V0: 985 m/s - 3230 fps
  • Verpakking: Doos á 20 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Sako Powerhead II, loodvrije jachtkogelpatronen kaliber .223 Remington met een 55 grains Barnes TTSX Boat Tail kogelkop.

Sako Powerhead II jachtmunitie is nauwkeurig geladen met de welbekende Barnes TTSX BT volledig koperen kogelpunt en voldoen aan alle CIP druk standaarden. Dit zorgt voor een veilige werking en een maximale ballistische potentieel en biedt de Europese jagers de beste nauwkeurigheid en terminale prestaties, meer dan loodkern kogelpunten op zowel klein- als grootwild. De toegevoegde polymeren tip leidt tot een snellere uitzettingscoëfficiënt en een betere lange afstand ballistiek.

Met bijna 100% maximale retentie aan gewicht wordt een maximale dieptewerking en uitschot bereikt. Een snelle energieafgifte en weidelijk gerechtigd directwerking door snelle en perfecte deformatie van de loodvrije TTSX kogelpunt met blauwe polymeer tip.

Nauwkeurige loodvrije jachtpatroon voor de jacht op klein- en middelgroot wild zoals de vos, gans en op reewild. Ontwikkeld en getest in Sako's eigen ballistische laboratoria, gevolgd door daadwerkelijke uitgebreide jachttesten. Ongeëvenaarde nauwkeurigheid en consistente prestaties. Precisie geladen boxerhulzen (herlaadbaar) met alleen de beste componenten. 

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sako Powerhead II Kogelpatronen Kal .223 Rem. Barnes TTSX 55 grain