Hornady Match .30 Kaliber (.308) 168 GR. HPBT #305016

€ 120,00
Niet op voorraad
SKU
200203253
 • Merk: Hornady 
 • Hornady produktcode: #305016 
 • Type: Match 
 • Kaliber: .308 
 • Kogel-type: HPBT (Hollow Point Boat Tail) 
 • Diameter (inch): .308 
 • Gewicht (grain): 168 
 • Geschikt voor: .308 Win, 30-30 Win., 30-40 Krag, 30-06 Sprfd, 300 H&H Magnum, .308 Norma Magnum (30-338), .300 Win Mag, .300 Weatherby Magnum
 • Inhoud: 250 Stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Alle Hornady® Match™ kogelpunten zijn voorzien van de nieuwe revolutionaire AMP® (Advanced Manufacturing Process) mantels. Ontwikkeld door Hornady® ingenieurs, deze vernieuwde mantels zijn een technologische vooruitgang in het ontwerp en productie. Hornady Match is de meest consistente en concentrische kogelpunt die op dit moment beschikbaar is. Deze nieuwe AMP® mantels zijn de basis voor een uitzonderlijke kogel nauwkeurigheid en hebben vrijwel nul tolerantie voor concentriciteit en bijna nul in wanddikte variatie. In combinatie met precisie geperste kernen en gefabriceerd volgens de strengste normen in de industrie zullen alle Hornady® Match™ kogelpunten zorgen voor een superieure consistentie, hoge ballistische coëfficiënt en ongekende nauwkeurigheid.

Kenmerken:

Hornady match

 1. Secans Ogief Profiel
  Het geometrische profiel werkt om lage weerstand (Low Drag) te produceren en zorgt voor een zeer vlakke vluchtbaan. De speciaal ontworpen Ogief vorm voorziet ook in de optimale draagvlak voor stabiliteit in de vlucht en de best mogelijke ballistische coëfficiënt.
 2. Geperst Lood Kern
  Het zeer nauwkeurig pers proces van de loodkern zorgt voor een uitstekende uniformiteit en balans voor consistente prestaties en nauwkeurigheid.
 3. AMP® Jacket
  De mantel heeft een bijna zero tolerance voor concentriciteit en wanddikte variatie.
 4. Boattail
  De hoek en de lengte van de boattail-vorm is uniek van de Hornady Match™ kogelpunten om het ballistische coëfficiënt en nauwkeurigheid te maximaliseren.

* Match kogels worden niet aanbevolen voor de jacht vanwege een niet deformerende werking.

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hornady Match .30 Kaliber (.308) 168 GR. HPBT #305016
Uw waardering