Eley Tenex Pistol Kleinkaliber Kogelpatronen .22 Lr. 40 Grain

€ 18,50
Op voorraad
SKU
20021042

Eley Tenex Pistol, kaliber .22 long rifle kogelpatronen. High-level competitie klein kaliber patroon voor wedstrijd pistolen. 

Logo Eley.

  • Merk: Eley
  • Type: Tenex Pistol
  • Kaliber: 22 Long Rifle
  • Kogel Gewicht: 40 Grain
  • Kogel Materiaal: Lood
  • Kogelvorm: Round Nose 
  • Verpakking: Doosje á 50 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

 

Eley Tenex Pistol. 22 long rifle 40 grain round nose klein kaliber munitie. Voor de ultieme pistoolprestaties.

Tientallen jaren van voortdurende verbetering hebben de perfecte pistool patroon opgeleverd. Technisch onderzoek en testen op het gebied van ballistiek, halfautomatische wapens, optimale kogelprofielen, ontsteking systemen, hulsconstructie en de perfecte loodlegering hebben de kennis van ELEY in deze sector vergroot. Er werden uitgebreide tests uitgevoerd om de ultieme combinatie van deze elementen te vinden, om de ELEY Tenex pistool munitie  te produceren.

De voordelen van deze nauwkeurige wedstrijd patroon zijn onder meer een kogelprofiel met ronde neus om het aanvoeren van de patronen in semiautomatische pistolen en geweren te vergemakkelijken. Het projectiel is gemaakt van een hoogwaardige lood-antimoonlegering die oppervlakteschade in de loop vermindert.

Nauwkeurige fabricagetechnieken vormen patroonhulzen van uniforme lengte uit een strak gecontroleerde messinglegering. Dit zorgt ervoor dat elke drijflading in een gecontroleerd volume verbrand en een consistente energie aan elk projectiel levert. Biedt een gecontroleerde terugslag en snel herstel van het zichtbeeld.

Elke Eley patroon wordt gecontroleerd door een reeks analytische processen, waaronder computergestuurde visuele inspectie en fijngekalibreerde meetapparatuur, allemaal onder toezicht van Eley's eigen ingenieurs.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eley Tenex Pistol Kleinkaliber Kogelpatronen .22 Lr. 40 Grain
Uw waardering