Tikka T3X Hunter MT Kal. 30-06 Sprfd. plus Zeiss Conquest V4 3-12x56 "Aanbieding Jacht Supercombi"

€ 2.495,00
Op voorraad
SKU
1001001021

Combinatie aanbieding. Tikka T3x Hunter MT grendelgeweer, kaliber .308 Win. inclusief Zeiss V4 3-12x56 richtkijker, Sako Optilock montage, 40 Sako patronen plus opbouw.

 • Merk: Tikka
 • Model: T3x Hunter MT
 • Kaliber: .30-06 Sprfd.
 • Systeem: Enkelschots grendelsysteem 
 • Magazijncapaciteit: 3+1
 • Looplengte (mm): 570 
 • Totale lengte (cm): 108
 • Gewicht (kg): 3.1
 • Vizier: Geen open vizier (keep-korrel)
 • Richtkijker: Ja, Zeiss Conquest V4 3-12x56IL #60
 • Montagerail: Ja
 • Kolf materiaal: Geolied walnoothout
 • Met schroefdraad op de loopmonding (MT - Muzzle Tread)
 • Kolf: Rechtshandig
 • Nieuw

      Tikka-Logo

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Tikka T3X Hunter kaliber .30-06 Sprfd. plus Zeiss Conquest V4 3-12x56 richtkijker met verlicht punt in het draadkruis. Inclusief Sako Optilock montage, 40 Sako jacht kogelpatronen plus opbouw van het wapen. Profiteer nu van een fikse korting op uw ideale Tikka, Zeiss combinatie. 

Aanbieding Jacht Supercombi.

Tikka T3x Hunter MT( Muzzle Tread), kaliber .30-06 Springfield. Tikka kogelbuksen, geproduceerd door Sako Ltd. in Finland staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit en nauwkeurigheid voor een aantrekkelijke prijs. Tikka T3 Hunter grendelgeweren zijn uitgevoerd met een kunststof uitneembaar magazijn. De twee-traps veiligheid blokkeert zowel de trekker en grendel. De veiligheid is eenvoudig te bedienen en geeft door een rode stip aan wanneer het geweer op "veilig" staat. De span indicator geeft in één oogopslag aan dat het wapen gespannen staat. Prachtig mat geoliede walnotenhouten kolf. Jachtkogelbuks met zeer hoge nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en eenvoudig in onderhoud. De stalen trekker heeft verticale groeven voor extra grip, zelfs bij het dragen van handschoenen tijdens de jacht. De loop is aan de voorkant voorzien van schroefdraad voor eventuele montage van een geluiddemper of mondingsrem. De Tikka T3 Hunter MTheeft geen open vizier (Keep/Korrel). Dit type heeft een rail voor montage van een richtkijker welke wordt meegeleverd bij dit combinaie pakket.

Zeiss Conquest V4 3-12x56 Iluminated #60 richtkijker met 30 mm buis diameter. Geen compromissen in kwaliteit en robuustheid: De high-performance richtkijkers van de Zeiss Conquest V4 lijn combineren de bewezen Zeiss-lens ontwerp met een robuust en functioneel design. Uitgerust met een 4x zoom en een functionele en zeer betrouwbare mechaniek maken van deze richtkijker een nieuwe standaard in zijn klasse.

De 12x vergroting en de parallaxcompensatie maakt de Zeiss Conquest V4 3-12x56 een specialist voor precisieschoten op middellange afstanden voor jager en sportschutters. Met de Zeiss Conquest V4 richtkijkers heeft Zeiss wederom een nieuwe standaard gezet in precisie, lange afstand schieten en jacht. Of het nu gaat om de aanzit, drijfjacht of het schieten over langere afstanden - de Conquest V4 met 4x zoom is ontworpen om te presteren in elke omgeving of scenario. Het combineert de legendarische Zeiss kwaliteit en technologie met in de praktijk bewezen ontwerp in een robuust pakket dat binnen het bereik ligt voor iedere serieuze jager en lange afstandschutter.

Perfecte combinatie van veelzijdigheid en betrouwbaarheid in elk detail: een fijn rood verlichte punt in het midden van het dradenkruis (#60) in het 2e beeldvlak zorgt voor een minimum aan doelafdekking en een robuuste constructie met een uitstekende mechanisme. Met 90% lichtdoorlatend, modern multilayer coatings en een breed gezichtsveld, de Zeiss Conquest V4 levert een ongelooflijke beeldkwaliteit en helderheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden en meest uitdagende omgevingen. De geraffineerde Zeiss optieken worden beschermd door een zwart, mat geanodiseerd aluminium behuizing, gebouwd voor gebruik in alle weersomstandigheden. Voor de jager en sportschutter die veelzijdigheid en compromisloze lange afstand vermogen vraagt, de Zeiss Conquest V4 bewijst dat afstand geen probleem is.

Zeiss Conquest V4 Reticle #60. De fijne verlichte punt, geschikt voor gebruik bij daglicht, kan worden ingeschakeld wanneer nodig en heeft een indrukwekkend hoge lichtintensiteit. Het kan precies worden gedimd, waardoor het geschikt is voor alle jacht situaties. De positie op het tweede beeldvlak zorgt voor minimale afdekking van het doel - bij 12 x vergroting is slechts 0,55 cm bedekt op 100 meter.


 

 

 

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tikka T3X Hunter MT Kal. 30-06 Sprfd. plus Zeiss Conquest V4 3-12x56 "Aanbieding Jacht Supercombi"
Uw waardering