Sellier & Bellot 9 mm Para TFMJ 124 Gr. Nontox

€ 13,00
Niet op voorraad
SKU
200201141

Sellier & Bellot 9 mm Para TFMJ 124 Gr. Nontox

  • Kaliber: 9mm Para Nontox
  • Type kogelkop: TFMJ (Total Full Metal Jacket) 
  • Gewicht (Grains): 115 
  • Kogelkop Diameter (Inches): 0.355 
  • Boxer messing huls 
  • Verpakking: Doosje á 50 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

Nontox pistoolmunitie, Sellier & Bellot 9 mm Para 124 Grain Total Full Metal Jacket patronen zijn de ideale keuze voor recreatieve schietsport en training. Wanneer u grote waarde, zonder concessies aan de kwaliteit en de prestaties hecht, kunt u rekenen op Sellier & Bellot Full Metal Jacket munitie voor de beste resultaten. Sellier & Bellot is sinds 1825 een wereldwijd vertrouwd merk dat hoogwaardige en betrouwbare munitie voor de schietsport en jacht produceert.

Total Full Metal Jacket: Total Full Metal Jacket patronen zijn accuraat en leveren grote nauwkeurigheid. De Nontox patronen zijn voorzien van high-tech loodvrije slaghoedjes en hebben volledig ingekapselde kogelpunten, die zo de blootstelling aan lood en andere zware metalen elimineren. Het eindresultaat is minder pistool vervuiling en schoner afgevuurde patroonhulzen.

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sellier & Bellot 9 mm Para TFMJ 124 Gr. Nontox
Uw waardering