PPU Prvi Partizan .308 Win. Match HPBT 168 Gr.

€ 17,80
Niet op voorraad
SKU
2140

PPU Matchline, Prvi Partizan .308 Win. Match 168 Grain

  • Fabrikant: PPU / Prvi Partizan
  • Matchline
  • Kaliber: .308 Win. Match 
  • Kogelvorm: HPBT ( Hollow Point Boat Tail) 
  • Gewicht (gram / Grain): 10.9 / 168
  • Verpakking: 20 stuks

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof en/of jachtakte.

PPU Matchline, Prvi Partizan .308 Winchester Match HPBT 168 grain. High Perfomance Ammunition. Deze Prvi Partizan .308 Win. Match wedstrijdmunitie is voorzien van een Match Grade Hollow Point Boat Tail kogelkop van 168 Grains. Vervaardigd in Servië en wordt wereldwijd gebruikt.

Prvi Partizan beheerst de hoogst mogelijke technologische processen voor munitie productie wat resulteert in een uitzonderlijke kwaliteit munitie tegen een betaalbare prijs. Met een 75 jaar oude traditie produceert Prvi Partizan kwalitatief hoogwaardige munitie in overeenstemming met alle CIP en Saami normen. 

Gemaakt met behulp van eersteklas materialen en vervaardigd volgens strenge normen en strakke toleranties. PPU Prvi maakt munitie voor de jacht en schietsport met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Alle soorten munitie van Prvi hebben een herlaadbaar boxer-huls, zijn niet corrosief en zijn voorzien van uitstekende kruit-soorten.

Stel uw vraag
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PPU Prvi Partizan .308 Win. Match HPBT 168 Gr.
Uw waardering