Nachtzichtkijker Pard NV008S LRF (Laser Range Finder)

€ 1.069,00
Op voorraad
SKU
2634

PARD NV008S LRF dag & nachtzicht richtkijker (+ afstandsmeter). Extreem scherp beeld in volledige duisternis tot >350 meter. Om een goede ballistische berekening te maken en zo de juiste kogelbaan te bepalen, is de afstand uiteraard van groot belang. Deze afstand moet u bij de standaardversie NV008S iedere keer zelf opnieuw ingeven. Dat is niet nodig bij deze LRF-versie omdat hij de afstand tot uw doel rechtstreeks uit de afstandmeter overneemt en zo volledig automatisch de berekening voor u kan maken.

 • Het nieuwe, compactere ontwerp zorgt voor een betere grip bij handmatige bediening en een betere weerstand tegen terugslag bij montage op een geweer.
 • Opvouwbare lensdop beschermt de lens tegen vuil, vocht en krassen.
 • De opnieuw ontworpen afstandsmeter is aanzienlijk strakker en sterker van ontwerp dan zijn voorganger en zorgt voor een ongehinderd gebruik van het wapen.
 • De verbeterde afstandsmeter meet nu objecten tot een afstand tot 1200 meter.
 • Met behulp van een ballistische berekening is het bepalen van de juiste vluchtbaan van een kogel over een langere afstand een stuk eenvoudiger.
 • De nieuwe inklapbare oculairfocushendel geeft u een beter gevoel bij het aanpassen van de focus.
 • Nieuwe siliconen knoppen zorgen voor een stille werking en je hoeft je geen zorgen meer te maken over het afschrikken van dieren.
 • De PARD 2K-beeldsensor garandeert een gedetailleerder beeld en levert een 20% betere beeldkwaliteit dan zijn voorganger, de NV008P.
 • Met het bereik van 350 meter infraroodlicht kunt u opnames maken over nog grotere afstanden.
 • Automatische opname zorgt ervoor dat de belangrijkste situaties niet worden gemist. De opname start automatisch en er wordt een videoclip van 20 seconden vastgelegd van de opnamesituatie, zodat u zich alleen maar zorgen hoeft te maken over het schot zelf.
 • Via de USB C-poort kunt u uw apparaat nog sneller opladen en bestanden naar uw computer overzetten.
 • IP67 vochtbescherming zorgt ervoor dat vocht en stof niet in de kijker komen.
 • 8 uur batterijduur

Montage op het geweer: De Pard NV008S LRF wordt geleverd met een voet die geschikt is voor montage op een Picatinny rail.

Versie met 940nm IR-zender:

 • Instelbare IR-zender: 5 watt, 940nm
 • Kijkbereik: 150m

Technische informatie:

Model NV008SLRF     Accu 18650 x 1 Afmetingen (mm) 182 x 71,5 x 53,5
Vergroting 6,5x– 13(26)x         IR-golflengte 940 nm IR-vermogen 5 w
Foto resolutie 2608 × 1944 Geheugenkaart TF-kaart Batterijduur > 8 uur
Spanning 3,7 V Focus 3m – ∞ Verbinding Wifi
Video resolutie 1920×1080 Gewicht 445 gr IR-bereik 350 meter
Schermresolutie 1024×768 Vernieuwingsfrequentie 30 fps Video formaat AVI

Pard nachtzichtkijker model NV008S-LRF. Een compacte en lichte nachtzichtkijker die beschikt over de door Pard ontwikkelde 2K 1920x1080 sensor, wat zorgt voor uitstekende weergaves in het donker. Samen met de bijgeleverde 940 nm infraroodlamp biedt de NV008S zicht tot op wel 350 meter. Daarnaast heeft Pard zelf het Imaging Engine Module algoritme ontwikkeld en geïmplementeerd, een stukje software wat het beeld optimaliseert voor een verbetering van beeldkwaliteit van wel 20% ten opzichte van de NV008P. Bovendien kan deze LRF (Laser Range Finder) uitvoering de afstand meten van objecten van 3.5 tot op 1200 meter en daardoor kan er gebruik gemaakt worden van de Ballistic Calculation functie, deze functie calculeert het kogeltraject, wat het calibratieproces aanzienlijk vereenvoudigt. Deze nachtzichtkijker kan als handheld ter obsivatie en als richtkijker gebruikt worden middels de meegeleverde montage, waarmee hij op een Weaver/Picatinny rail gemonteerd kan worden.

De NV008S neemt video op in AVI formaat, deze videobestanden worden weergegeven in resolutie van 1920x1080 en 30 frames per seconde. Deze Pard nachtkijker is voorzien van een camera met een gevoeligheid van 0.001 lux, wat bij extreem donkere omstandigheden alsnog voor hoogwaardige opnames zorgt, deze opnames kunnen overgedragen worden naar andere apparaten middels een Wi-Fi hotspot.

Ook geeft de Picture-in-Picture functie optie tot een ingezoomde weergave van het beeld in een apart venster bovenin het display, en zodra de Self-activated Recording functie aanstaat, neemt het apparaat automatisch een videofragment van 20 seconden op van het moment voor en na een schot.

Geleverd inclusief een 18650, 3.7V oplaadbare batterij, welke snel en eenvoudig vervangen kan worden. Een volle batterij zorgt voor voldoende energietoevoer voor wel 8 uur.

Let op: Geleverd zonder microSD geheugenkaart en dient dus apart aangeschaft te worden (de maximale compatibele capaciteit is 128 GB).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nachtzichtkijker Pard NV008S LRF (Laser Range Finder)
Uw waardering