Mauser M18 kal. 30-06 Springfield

€ 1.075,00
Op voorraad
SKU
1001001228

Mauser M18, kaliber .30-06 Springfield. Solide en handzaam jachtkogelgeweer met uitneembaar 5 schots magazijn. Mauser M18 Standaard, pure eenvoud, vakmanschap zonder franje.

  • Fabrikant: Mauser
  • Model: M18
  • Grendelgeweer
  • Kaliber: .30-06 Sprfld
  • 5 schots uitneembaar magazijn
  • Status: Nieuw

Dit artikel valt onder de Nederlandse wet wapens en munitie. Om dit artikel te mogen aanschaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig verlof. Bij bestelling/reserveren van dit artikel kunt u een kopie van uw verlof sturen naar info@wapenhandelkuiper.nl

 

Mauser Model 18, kaliber .30-06 Springfield. De Mauser M18 staat als geen ander jacht-kogelgeweer synoniem voor uitstekende prestaties. Dankzij  de polymeer kolf inclusief softgrip-inleg op de pistoolgreep en lade, evenals  de koud gehamerde loop en receiver, is dit geweer een alledaags jagers gereedschap. De Mauser M18 is voorzien van swivel studs voor het bevestigen van een bipod of geweerriem. Met zijn intuïtieve bediening van de 3-positie veiligheid en zijn standaard looplengte van 56 cm (22”)  en 17 mm sterke loopcontour, biedt de MAUSER 18 Standaard een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Het merk Mauser staat al meer dan 140 jaar symbool voor de echte, succesvolle jachtervaring. Alle jacht-kogelgeweren van Mauser zijn gebaseerd op traditionele waarden, gecombineerd met de modernste geweertechnologie. Betrouwbare, ultramoderne vuurwapentechnologie en een solide stalen constructies uit één stuk.

Mauser heeft nu een geweer gelanceerd waar alle jagers van kunnen genieten, ongeacht budgetbeperkingen. Mauser is toegankelijker dan ooit met zijn nieuwe geweer de M18. De iconische Duitse wapenmaker gebruikt zijn ultramoderne technologie in combinatie met nauwkeurige bewerking om dit geweer te creëren dat vertrouwen zal wekken in het veld. Ook al is hij toegankelijker in prijs, de M18 blijft trouw aan de principes van Mauser.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mauser M18 kal. 30-06 Springfield
Uw waardering