Kral Arms Puncher Auto Kal. 6.35 mm 55 Joule

€ 649,00
Op voorraad
SKU
1001053208

Kral Arms Puncher Auto kaliber 6,35 mm. Een krachtig persluchtgeweer met 55 Joule aan energie, voorzien van een handzaam thumbhole kolf van prachtig Turks walnoothout.  Een ergonomisch gevormde pistoolgreep zorgt voor een stabiele en comfortabele grip. De 2-stage trekker is volledig verstelbaar en heeft zelfs een verstelbaar trekkerblad. Het geweer is voorzien van een handmatige veiligheid die gemakkelijk te bedienen is. Geleverd met inklapbaar tweepoot.

                      Kral Arms Logo

Fabrikant Kral Arms
Model Puncher Auto (Semiautomaat)
Kaliber 6.35 mm / .25 Cal.
Krachtbron Perslucht
Vuldruk (bar / psi) 200 bar / 2900 psi
Energie (fabrieksopgave) 55 Joule 
Fabrieksopgave (m/s / fps)  260 m/s / 850 fps
Spansysteem Zijspangreep
Magazijncapaciteit 10
Veiligheid Ja
Gewicht  3650 gram
Looplengte  480 mm
Totale lengte  104 cm
Vizier Niet meegeleverd
Inclusief richtkijker Niet meegeleverd
Montagerail type Weaver / Picatinny
Kolf Universeel voor rechts- en linkshandig
Kolf materiaal Hout (High Quality Turkish Walnut)
Inclusief 2 Magazijnen, Koffer, Vuladapter

                          

Kral Puncher Auto, Semi-auto persluchtgeweer met 10 schots magazijn kaliber 6,35 mm en een energie van 55 Joule voor schoten over langere afsand. De Kral Puncher Auto is voorzien van een grotere luchtcilinder met een inhoud van 425 CC. KRAL ARMS is een van Turkse toonaangevende fabrikanten van lucht- en vuurwapens en accessoires.

Revolutionaire noviteit van de bekende Turkse fabrikant Kral Arms. Met het SEMI-AUTO-modus kunt u schieten zonder na elk schot opnieuw te hoeven laden. Het systeem wordt alleen door lucht aangedreven. De Puncher AUTO wordt geleverd met een mooie Thumbhole walnoothouten kolf met pistoolgreep. Daarnaast is de grip zeer netjes gegraveerd met een textuur voor een goede grip op de kolf en pistoolgreep tijdens het schieten. Geschikt voor rechtshandige en linkshandige schutters. Aan de onderkant van de kolf is er een mogelijkheid om een ​​22mm rail te monteren die ook deel uitmaakt van het pakket.

Model wordt geleverd met een bipod met bijbehorende rail. De loop is omhuld voor demping en heeft een 1/2 UNF schroefdraad voor eventuele geluiddemper montage. Handmatige beveiliging tegen ongewenst schot. De luchttank heeft een ongelooflijke luchtcapaciteit van 425 cc. met een maximale werkdruk van 200 bar.

De Puncher Auto is goed ontworpen, ook qua uiterlijk. Dit luchtgeweer is vooral geschikt voor de SEMI-AUTO modus wanneer je niet na elk schot hoeft te herladen. Grote luchtcapaciteit.

Goede kwaliteit en evenwichtige prijzen zijn de voordelen waardoor dit Turkse bedrijf al meer dan 20 jaar een niet aflatende erkenning geniet bij sportschutters en jagers. In fabrieken in het zuiden van Turkije gebruikt KRAL ARMS de nieuwste technologieën voor de productie, maar om de hoogste kwaliteit te garanderen, worden veel activiteiten in het productieproces met de hand gedaan.

De Puncher-serie is de trots van KRAL ARMS. Cilinder met een inhoud van 425 cc en een druk tot 200 BAR, gemaakt van duurzame materialen. Fabrieksopgave van circa 80 schoten per cilindervulling. Geleverd met 2 magazijnen, vulnippel en koffer.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kral Arms Puncher Auto Kal. 6.35 mm 55 Joule
Uw waardering