Hatsan Hercules Bully PCP 9mm Air

€ 900,00
Niet op voorraad
SKU
2391

Hatsan Hercules Bully, Bullpup persluchtgeweer, kaliber 9mm Air. De krachtige Hatsan Hercules Bully is een zeer complete Bullpup model die voorzien is van een volledige loopmantel en geïntregeerde geluiddemper wat zorgt voor stillere schoten. Het laden van de Hercules Bully gaat gemakkelijk door een zijhevel. Een ingebouwd veiligheidssysteem voorkomt dat er dubbel kogeltjes geladen kunnen worden. Onderin de kolf zit een manometer, zodat men ten allen tijde kunt zien hoeveel druk er nog in het persluchtreservoir zit.

logo

Fabrikant

: Hatsan

Model

: Hercules Bully

Kaliber

: 9 mm Air/ .35 Cal.

Snelheid m/s - fps

: 271 / 889 

Energie Joule

: 193 

Spansysteem

: Zijhevel

Krachtbron

: Perslucht

Capaciteit

: Meerschots

Magazijn

: Ja, 10 schots

Veiligheid

: Ja, handmatig

Kolf

: Universeel, Polymeer

Gewicht (gram)

: 4650

Vizier

: Ja, Keep / korrel

Inclusief richtkijker

: Nee

Montage rail

: Prisma 11 mm en Picatinny

Inbegrepen bij levering

: 3 magazijnen, vulnippel

Hatsan Hercules Bully persluchtgeweer in kaliber 9mm Air met maar liefst 193 Joule aan kracht. Handzame tactische kolf met pistoolgreep uit sterk polymeer. Gemakkelijk handmatig laden doormiddel van een zijhendel. Volledig omhulde loop en geïntegreerde geluidsmoderator waardoor de Hercules uitermate stil is voor zijn klasse. Volgens fabrieksopgave van Hatsan scheelt het gebruik van de interne geluiddemper ongeveer 50%. Precisie getrokken loop voor optimale nauwkeurigheid. Daarnaast een verstelbaar wangstuk voor de juiste hoogteafstelling. Verder voorzien van een lange 11 mm / Picatinny rail.

De Hatsan Hercules Bully is standaard voorzien van inklapbare en verstelbare open richtmiddelen. Compleet geleverd met vulnippel en drie magazijnen. Twee reserve magazijnen kunnen onderin de kolf geschoven worden, zodat men altijd geladen magazijnen bij de hand heeft. Ook riembeugels zitten standaard gemonteerd. Het wangstuk van deze Hatsan Hercules Bully is eenvoudig in hoogte verstelbaar en de kolf is voorzien van een goed dempend schouderstuk.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hatsan Hercules Bully PCP 9mm Air
Uw waardering