GRS Gelamineerde Kolf Hunting Howa SA Brown

€ 675,00
Niet op voorraad
SKU
70070433

GRS gelamineerde kolf, bruin. Rechtshandig Hunter model geschikt voor Howa 1500 SA.

  • Fabrikant: GRS
  • Model: Hunter
  • Geschikt voor Howa 1500 SA
  • Materiaal: Gelamineerd hout
  • Kleur: Bruin
  • Status: Nieuw

GRS hunter rechtshandige kolf, geschikt voor Howa 1500 SA. Het is belangrijk om je geweerkolf aan te kunnen passen als je op jacht bent. Met GRS Hunter krijgt u de bekende verstelbare functies zoals een in hoogte verstelbaar wangstuk en een in lengte verstelbaar schouderstuk, gecombineerd met een klassiek en mooi ontwerp.

Wil je een perfect instelbare kolf voor de jacht, en tegelijkertijd een meer klassieke uitstraling? Dan is GRS Hunter de kolf die u nodig heeft. Hij weegt slechts 1450 gram, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is tijdens het jagen.

Het heeft een ergonomisch ontwerp en het bekende SpeedLock-systeem voor het instellen van het wangstuk en de kolfplaat. Net als alle andere kolven van GRS heeft de grip een hoek van zes graden. Hierdoor kan uw hand in een prettige en natuurlijke positie rusten.

Gelamineerde Hunter kolf van GRS Stocks met een ergonomische vormgeving, een met 3 cm verkorte "length of pull" en smaller voorhout dan de sport uitvoering voor diverse jachttoepassingen. Absoluut een perfecte afwerking en pasvorm.

Opmerking: GRS raadt aan om bij gelamineerde modellen altijd de systemen in een glas bedding te monteren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GRS Gelamineerde Kolf Hunting Howa SA Brown
Uw waardering