GRS Sporter Kolf Tikka T3/T3X Nordic Wolf, Linkshandig (Gebruikt)

€ 425,00
Op voorraad
SKU
Fictief114828092021

Gebruikte GRS (gelamineerde) kolf model Sporter, geschikt voor Tikka T3/T3X. Linkshandig Sporter/Hunter model Nordic Wolf.

  • Fabrikant: GRS
  • Model: Sporter
  • uitvoering: Nordic Wolf
  • Geschikt voor Tikka T3/T3X
  • Materiaal: Gelamineerd hout 
  • Kleur: Zwart
  • Status: Gebruikt (Netjes)

Gebruikte GRS Sporter Nordic Wolf, linkshandige kolf, geschikt voor Tikka T3/T3X. Nette kolf van 23-02-2021, Enkel een paar lichte gebruikssporen, verder in zeer goede en nette conditie.

Het is belangrijk om je geweerkolf aan te kunnen passen als je op jacht bent of op de schietbaan. Met GRS Sporter krijgt u de bekende verstelbare functies zoals een in hoogte verstelbaar wangstuk en een in lengte verstelbaar schouderstuk, gecombineerd met een klassiek en mooi ontwerp.

Wil je een perfect instelbare kolf voor de schietsport en jacht, dan is GRS Sporter Nordic Wolf de kolf die u nodig heeft. Hij weegt slechts 1380 gram, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen.

Het heeft een ergonomisch ontwerp en het bekende SpeedLock-systeem voor het instellen van het wangstuk en de kolfplaat. Net als alle andere kolven van GRS heeft de grip een hoek van zes graden. Hierdoor kan uw hand in een prettige en natuurlijke positie rusten. 

Alle verstelbaarheid en ergonomie die je nodig hebt om je geweer 100% te laten passen aan je schiethouding.
Deze kolf is favoriet bij zowel jagers als wedstrijdschutters. Echt een alleskunner en GRS meest verkochte laminaatmodel aller tijden. Voorzien van de bekende SpeedLock verstelsysteem en de ergonomische GRS grip.

Opmerking: GRS raadt aan om bij gelamineerde modellen altijd de systemen in een glas bedding te monteren.

Geleverd in originele verpakking.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GRS Sporter Kolf Tikka T3/T3X Nordic Wolf, Linkshandig (Gebruikt)
Uw waardering