FX Impact M3 Sniper Black Kal. 6.35 PCP

€ 2.151,00
Niet op voorraad
SKU
2495

Deze FX Impact M3 Black persluchtgeweer is de opvolger van de FX Impact MKII. Hieronder de drie belangrijkste punten waarop de FX Impact M3 Black verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger zijn de toevoeging van een extra regulator, het gebruik van een groter power plenum en een vernieuwd stelsysteem voor de veervoorspanning van de hamerveer. We lichten ze stuk voor stuk even uit:

  • Dual regulator system: De eerste regulator zorgt ervoor dat de tweede regulator minder druk te verwerken krijgt, waardoor hij fijngevoeliger zijn werk kan doen, hetgeen de consistentie ten goede komt. Dit is terug te zien in een nog nauwkeuriger schotbeeld. Bijkomend voordeel is het feit dat er -indien gewenst- een persluchtreservoir van tot 300 bar gemonteerd kan worden. Beide regulators hebben een nauwkeurige Wika manometer en vanzelfsprekend heeft de FX Impact M3 Black ook een manometer voor de vuldruk. Het is belangrijk dat tussen beide regulators een drukverschil tussen 30 en 40 bar gehouden wordt.
  • Power Plenum 720: Deze power plenum heeft een inhoud van 72 cc, wat inhoudt dat de voorradige hoeveelheid lucht vlak voor het ventiel ruim afdoende is om slugs met meer kracht en dus een grotere snelheid te kunnen verschieten. Vanzelfsprekend kunt u de kracht nog steeds instellen voor lagere snelheden. Bijkomend voordeel is dat er een nog lagere regulatordruk aangehouden kan worden.
  • Quick Tune System: Het macro stelwiel voor de veervoorspanning van de hamerveer heeft een groter aantal stappen (16) gekregen om nog nauwkeuriger te kunnen verstellen in stappen van 1.5-4.5 m/s (5-15 fps), afhankelijk van het gebruikte kaliber en de regulatordruk. De nieuw toegevoegde micro fijnafstelling werkt vervolgens in stappen van 0.3-0.6 m/s (1-2 fps). Beide verstellingen zijn voorzien van een duidelijke schaalverdeling, zodat u snel van bijvoorbeeld kaliber of munitiesoort kunt wisselen met de daarbij behorende afstelling.

FX-logo

Merk

FX Airguns

Model

Impact M3 Black

Kaliber

6.35 mm / .25

Krachtbron

Perslucht

Vuldruk (bar / psi)

250 / 3626

Energie (Joule / ft.lb)

80 / 59.0

Fabrieksopgave (m/s / fps)

312 / 1024

Spansysteem

Zijhevel

Magazijncapaciteit

23

Veiligheid

Ja

Gewicht (gram)

3100

Looplengte (mm)

700 mm

Totale lengte (mm)

990 mm 

Vizier

Geen vizierlijn

Inclusief richtkijker

Nee

Montagerail type

Weaver / Picatinny

Kolf

Universeel voor rechts-en linkshandig

Kolf materiaal

Aluminium

Extra's

Koffer, vulnippel, magazijn

 

FX IMPACT M3 Black persluchtgeweer, kaliber 6,35. De FX Impact M3 definieert wat een modern perluchtgeweer kan zijn. Een persluchtgeweer zonder grenzen. Het is een once in a generation geweer. Een geweer dat vooruitgaat en evolueert om de grenzen te verleggen van wat perslucht kan bereiken. De Impact M3 herdefinieert deze hoge standaard opnieuw met baanbrekende verbeteringen, upgrades en een enige niet-aflatende focus op het creëren van de meest geavanceerde, meest nauwkeurige en meest capabele luchtbuks die je ooit zult dragen.

De verbetering binnen de M3 begint met zijn dubbele regelaars. De 1e regelaar reduceert de luchtdruk vooraf ter voorbereiding op de 2e regelaar. Dit zorgt voor minder spanning op de 2e regelaar en zorgt voor een constantere uitgangsdruk met minder standaarddeviaties.

De FX Power Plenum 720 is de nieuwe energiebron van de Impact M3. Dit plenum met grotere diameter en zijn 72 cc luchtvolume zorgen voor zowel de precieze hoeveelheid lucht als de kracht die nodig is om het projectiel voort te stuwen. Dit nieuwe plenum werkt in coördinatie met de poorten en kleppen van de M3 om het beste vermogen en de beste beschikbare efficiëntie te leveren.

Een van de meest substantiële upgrades van de Impact M3 is de gebruikersinterface van het geweer: het Quick Tune-systeem. Dit in wezen gereedschapsloze systeem omvat alles wat een schutter zou kunnen gebruiken om de nauwkeurigheid van zijn geweer te verfijnen, waardoor onbeperkte mogelijkheden ontstaan. Pas de luchtdruk die het geweer gebruikt aan via de dubbele regelaars, hoe lang de klep open blijft met de voorste klepafsteller, en pas nu de kracht van de hamer aan met de volledig opnieuw ontworpen micro- en macrovermogensaanpassingen. Het achterste Macro Power Wheel is een 16-staps powerwheel dat de kracht van de hamer aanpast in stappen van 5-15 FPS (afhankelijk van kaliber en reg-druk). Dit werkt in combinatie met de Micro Fine Adjustment. Dit stemt de kracht van de hamer af in ongelooflijk kleine stappen van slechts 1-2 fps met elke klik van de looprol, allemaal binnen handbereik.

Andere verbeteringen zijn enorm en omvatten een tweehandige spanhendel met korte worp met vergrote handgreep, dubbele overdrachtspoorten op de meeste kalibers, aangescherpte toleranties van de loopbehuizing voor een strakkere pasvorm en betere nauwkeurigheid van het geweer, aangescherpte stuitliggingstoleranties om het Side-Shot Magazine te huisvesten, een bijgewerkte trigger die zorgt voor een scherpe tweede traponderbreking, terwijl de triggerpost ook naar voren of naar achteren kan bewegen, 20 MOA ingebouwd in de scoperail, dubbele Wika-manometers en een overvloed aan toekomstige optionele accessoires.

De FX Impact wordt gezien als het beste luchtdrukgeweer ooit gemaakt. Het bewijs is onmiskenbaar. Schutters kiezen massaal voor de FX Impact, competities worden gedomineerd door de aanwezigheid van dit geweer.De FX De FX Impact M3 bevordert de claim: de FX Impact M3 is het meest geavanceerde, opwindende en meest nauwkeurige persluchtgeweer dat beschikbaar is op dit moment.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FX Impact M3 Sniper Black Kal. 6.35 PCP
Uw waardering