Anschutz 1771D Kal. 223 Remington

€ 1.745,00
Op voorraad
SKU
1001001268

Anschutz grendelgeweer model 1771D kaliber .223 Remington met uitneembaar 3 schos magazijn. Hoogwaardig precisie kogelgeweer voor jacht en sportschieten.

          logo

Specificaties
Fabrikant / merk Anschütz
Model 1771D
Productstatus Nieuw
Kaliber .223 Rem
Systeem Enkelschots grendelsysteem   
Magazijncapaciteit 3
Gewicht (gram) 3500
Looplengte (mm/inch) 550 / 21.7
Totale lengte (cm) 106
Kolf materiaal Hout
Kolf Rechtshandig
Montagerail type Dovetail (11mm)

Anschutz model 1771 D, grendelgeweer kaliber 223 Remington. Verfijnde finesse voor jacht en schietsport. Anschütz wapens genieten hoge reputatie in de schietsport en jacht. Anschutz geweren staan voor onovertroffen precisie en robuustheid, ze worden gewaardeerd door topsporters over de hele wereld.
De Anschutz 1771 is uitgerust met een zijdezacht trekkergewicht dat kan worden aangepast van 300 g tot 800 g, de bijzonder stille en snelle actie van de grendelactie en de cilindrische precisieloop, is de 1771 een jachtgeweer voor de overgangszone tussen sport en jacht: Het voldoet aan de behoeften van beide gebieden.
Anschutz jacht- en sportkogelgeweren staan bekend om hun accuraatheid, precieze ontwerp en uitmuntende schietbeleving. Deze geweren, die sinds 1856 in Duitsland worden gemaakt, zijn het resultaat van een perfecte mix tussen een lange traditie van wapensmederij en high-tech productie.

De Anschutz 1771 modellen beschikken over een volledig nieuw ontworpen systeem. De grendel met 6 nokken zorgt voor een goede en veilige vergrendeling en heeft een korte en kleine slag voor het snel laden van een patroon. Het systeem is uitgevoerd met verschillende ventilatiegaatjes die bij een patroonstoring het gas veilig wegleiden.

Het 3 schots uitneembaar magazijn zorgt voor een betrouwbare aanvoer van de patronen. Het geweer is voorzien van een 11 mm Dovetail rail voor richtkijker montage, tevens zijn er gaten getapt voor overige montages. Het slagpensysteem heeft een beveiliging zodat het geweer niet kan worden afgevuurd zonder dat de grendel helemaal gesloten is. De 1-delige slagpen heeft tevens een beveiliging die beschermt tegen schade van droogvuren.

De match trekker, die al wordt gebruikt in Anschutz's kleinkaliber wedstrijdgeweren, is een volledig instelbare 1-stage trekker. De geharde en gepolijste trekkeronderdelen, samen met het lichte gewicht, zorgen voor een scherpe en fijne trekkermechaniek.

Dit geweer heeft een uitgezochte walnoten Duitse kolf met een geoliede afwerking, semi-ovaal wangstuk een een "Schnabel" vooreind. De kolf heeft een met de hand gecheckerde grip/voorhout, een rubberen schouderstuk en afneembare bipod/riem adapter. De rubberen kolfplaat absorbeert terugslag en houdt het geweer stevig in de schouder.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anschutz 1771D Kal. 223 Remington
Uw waardering